Η Εταιρεία μας είναι μία από τις πλέον γνωστές, αξιόπιστες και επιτυχημένες ελληνικές επιχειρήσεις, δραστηριοποιούμενη κυρίως στο χώρο της  ασφάλειας με χρήση συστημάτων υψηλής τεχνολογίας και εξειδίκευση στους παρακάτω τομείς:

  • Συστήματα οδικής ασφάλειας (φορητές συσκευές μέτρησης ταχύτητας οχημάτων, φωτογραφικά ραντάρ καταγραφής ταχύτητας οχημάτων,πινακίδες ένδειξης ταχύτητας, μέτρηση κυκλοφοριακού φόρτου, ζύγιση οχημάτων )
  • Προηγμένοι ανιχνευτές ασφαλείας  (ανιχνευτές ιχνών ναρκωτικών και εκρηκτικών ουσιών, συστήματα Χ-RAY  )
  • Συστήματα ασφαλείας, κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, ολοκληρωμένες λύσεις ελέγχου πρόσβασης (συναγερμοί, περιμετρικές καλύψεις, καταγραφικά, έλεγχος προσωπικού)
  • Υπηρεσίες Ασφαλείας, φυλάξεις.

 Στηριζόμαστε στην άψογη εκπροσώπηση στην Ελλάδα των μεγάλων κατασκευαστικών οίκων του Εξωτερικού, στην υψηλή ποιότητα όλων ανεξαιρέτως των εμπορευομένων από εμάς προϊόντων, στις παρεχόμενες υπηρεσίες μας  αλλά και στην πλήρη και άμεση τεχνική υποστήριξη που προσφέρουμε στους πελάτες μας.Τα επιτυχημένα έργα  σε όλη την Ελλάδα   καταδεικνύουν τα παραπάνω και εγγυώνται την αναπτυξιακή μας πορεία.

 Η εταιρία μας εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας  ISO 9001:2008 και  είναι πιστοποιημένη από την LETRIVA S.A.  με Αριθμό Πιστοποιητικού 195992

Όραμα , φιλοσοφία μας 

Η ανάπτυξη και δημιουργία  μιας εταιρείας με ήθος, αξίες και κοινωνικό πρόσωπο, συνέπεια και ειλικρίνεια που θα δραστηριοποιείται με ευθύνη και σεβασμό απέναντι στους πελάτες της, του συνεργάτες της , στο περιβάλλον και στη κοινωνία. Βασική μας επιδίωξη, η συνέπεια και η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τον Πελάτη μέσα από συνεχή επικοινωνία και υποστήριξη. Η δέσμευση μας για διαρκή βελτίωση μέσα από διαδικασίες επαναπροσδιορισμού των στόχων, ποιοτικού ελέγχου και πρωτοβουλιών διεύρυνσης δράσης, εγγυάται συνεργασίες υψηλής αποτελεσματικότητας και αξιοπιστίας.

Η δημιουργία και η ανάπτυξη της εταιρείας Eurospec  βασίστηκε στην πίστη των στελεχών της για μια επιχείρηση που θα πρωτοπορεί και θα  αναπτύσσει νέα προϊόντα και υπηρεσίες  στην ημεδαπή αγορά.

 Οι επενδύσεις σε τεχνολογικό εξοπλισμό  αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό υψηλής επαγγελματικής στάθμης είναι ο κύριος αναπτυξιακός άξονας της εταιρίας μας .

Στρατηγική μας

Να  καθιερωθούμε στη συνείδηση της εγχώριας αγοράς  ως η μεγαλύτερη  προμηθεύτρια εταιρία στους τομείς ενασχόλησης της   όπου τα προϊόντα που εισάγουμε θα  μπορούν να βασίζονται οι πελάτες μας για την αποτελεσματική επίλυση προβλημάτων .

Να μένουμε πάντα σταθεροί και  πιστοί στους στόχους μας και κρατώντας σταθερές τις αρχές μας.

Να δημιουργούμε σχέσεις σεβασμού και εμπιστοσύνης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

Να προσπαθούμε για το καλύτερο με στόχο την εξέλιξη.