Συστήματα συναγερμού

Σε σχέση με το παρελθόν τα συστήματα συναγερμού δεν αποτελούν πλέον είδος πολυτέλειας αλλά βασική ανάγκη. Είναι ο πιο ενδεδειγμένος και αποτελεσματικός τρόπος προστασίας της προσωπικής ή εταιρικής περιουσίας . Τα πιο σημαντικά του οφέλη εκτός των λειτουργικών χαρακτηριστικών του που συχνά δεν αναφέρουμε είναι :

  • Βελτιώνει την ποιότητας ζωής μας μέσο της αίσθησης ασφάλειας που παρέχει με την ενεργοποίηση του όταν είμαστε μέσα στον χώρο (κοιμόμαστε) διαφυλάσοντας την σωματική μας ακεραιότητα   ή κατά την απουσία μας  προστατεύοντας την περιουσία μας.
  • Είναι ευθέως αποτρεπτικός παράγοντας  για τον επίδοξο διαρρήκτη.

Το εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό μας αξιολογώντας τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας σε συνδυασμό με τις καθημερινές σας συνήθειες σας προτείνουν το κατάλληλο σύστημα ασφάλειας .Οι συναγερμοί σπιτιών και τα συστήματα ασφαλείας που παρέχουμε είναι σχεδιασμένα προσεκτικά, πάνω στις δικές σας ανάγκες, και αποτελούν τις πλέον αξιόπιστες λύσεις στις πιο προνομιακές τιμές.Με χρήση προϊόντων από κορυφαίους κατασκευαστές εξασφαλίζουμε την αξιοπιστία αδιάλειπτη και αξιόπιστη λειτουργία του συστήματος ασφάλειας.

Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης (CCTV)

Η εταιρεία μας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις παρακολούθησης και καταγραφής εικόνας ( closed circuit TV – CCTV) για κάθε ανάγκη και απαίτηση.Με χρήση απλών αναλογικών καμερών μέχρι τελευταίας τεχνολογίας IP κάμερες σε συνδυασμό με τα κατάλληλα καταγραφικά  και λογισμικό γίνεται παρακολούθηση , καταγραφή , αναζήτηση(έξυπνη), επεξεργασία εικόνας για πιθανές παράνομες ενέργειες. Εκτός από την εγκατάσταση αναλαμβάνουμε την παραμετροποίηση  συσκευών όπως , κινητά τηλέφωνα, routers, pc για την απομακρυσμένη παρακολούθηση του χώρου μας.

Έλεγχος πρόσβασης

Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ελέγχου πρόσβασης (Access control),  ωρομέτρηση  προσωπικού με χρήση καρτών ή δακτυλικών αποτυπωμάτων εφαρμόζοντας  βιομετρική τεχνολογία. Καταγράφοντας τα δεδομένα της ηλεκτρονικής πρόσβασης έχουμε πληροφόρηση σχετικά με το πρόσωπο, τον χώρο, την ώρα,την αντίστοιχη διάρκεια καθώς και πλήθος στατιστικών αναφορων (reporting) για τις διαβαθμισμένες περιοχές που ελέγχουμε.